U bent hier

Gedragsregels

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties wil u graag via deze website betrekken bij Woningmarktbeleid. We nodigen u dan ook van harte uit om te reageren op artikelen of deel te nemen aan onze consultaties en webinars.

  • Plaats alleen tekst die u zelf heeft geschreven of gemaakt.
  • Reageer kort en krachtig. Reacties mogen hooguit 100 woorden bevatten. Langere bijdragen worden ingekort. En schrijf in een gewoon lettertype, zonder kapitalen.
  • Reageer feitelijk en zakelijk. Houd het netjes en concreet. We plaatsen geen kwetsende, bedreigende, discriminerende of aanstootgevende uitingen/reacties.
  • Reageer onder uw eigen naam, met een bestaand e-mailadres. Uw e-mailadres is niet openbaar, maar is wel zichtbaar voor ons.

De webredactie behoudt het recht om reacties te verwijderen die niet aan deze voorwaarden voldoen. Ziet u een reactie die hier niet aan voldoet? Geef dat dan door aan de redactie. Heeft u ideeën voor de content van deze website (zoals interviewvoorstellen of inspirerende praktijkverhalen)? Stuur dan een mail naar redactie@woningmarktbeleid.nl.